YSL

17 november, 2010

turkosring

Smyckesbutiken Hotness Vintage har tagit in superfina ringar som påminner om stilen på ringar som YSL gör. Finns i rött också. Galet fina.

Efterlysning

27 oktober, 2010

nagelband

Varför i hela fridens namn går det inte att få tag på nagelbandsklippare ute i handeln? Jag har kollat på flera ställen som Kicks och  Åhlens, men har inte hittat en enda. Kan någon vänlig själ förbarma sig över mina nagelband och säga till om en nagelbandsklippare mot all förmodan skulle uppenbara sig?

Riktigt tårögd

26 oktober, 2010

derma

Min rengöring från Dermalogica ( Special cleansing gel) tog snopet nog slut när jag skulle tvätta ansiktet igår morse. När sånt händer blir jag helt paralyserad. Jag brukar alltid ha en backup, ett lager så jag inte ska hamna i sådana situationer. Tydligen hade min logistiska förmåga tagit ledigt för ingen backup fanns. Men jag beställde nytt på Visage Online som jag tidigare hade beställt från vid något tillfälle. Nu vill jag ha er fulla uppmärksamhet… Jag beställde alltså igår morse när jag upptäckte att den var slut. Och idag kom paketet. Inom 24 timmar. Jag trodde faktiskt inte detta var möjligt i Sverige, vilken service! Och mycket bra priser. Jag tror de är billigast på nätet när det gäller Dermalogicas produkter.

Någon som har hittat ännu billigare?

Clean Outdoor

29 mars, 2010

clean outdoor

Nu har Clean kommit ut med ny doft som man kan hitta bland annat hos Söderfin. EdP kostar 695:- för 60 ml. Hur den doftar vet jag faktiskt inte, men om den är i stil med de andra dofterna från Clean skulle jag gissa på Ajax med en flyktig ton av WC-duck.

Badrumshylla

23 mars, 2010

Badrumshylla

Såhär ser det ut på min badrumshylla. Proppfullt. Allt från Weledas kroppsolja till serum från Dermalogica. Dessvärre skulle det nog inte hjälpa om jag skaffade en större, den skulle bara fyllas med mer produkter. Ljuvligt tycker jag.

Nyheter på nätet

17 mars, 2010

kicks

Kicks kommer inom en snar framtid att börja med e-handel. Det vill säga en egen webbutik. Låter mycket lovande. Jag undrar om de kommer göra missen att ha samma priser online som i de fysiska butikerna. Jag tror nog det.

Kosmedics testar: Waterclouds Ice Hair Mask

16 mars, 2010

waterclouds

Den här inpackningen från svenska Waterclouds har nu testats. Den heter Ice Hair Mask och är en hårinpackning för alla hårtyper som behöver fukt och näring. Lite roligt är att det är en produkt som är utvecklad och tillverkad i Sverige. Det gillar vi.

Produkt: Waterclouds Ice Hair Mask.

Bäst: Att den är på tub (gillar inte att hålla på och sleva runt i en burk), har en riktigt god doft och att det verkligen känns som den ger håret fukt och näring. Håret blir verkligen silkeslent.

Sämst: Att det är lite roddigt att hålla på med plast eller handduk runt huvudet under verkningstiden. Jag tror inte man behöver det, men jag gjorde som det stod på tuben. Sen har jag lite svårt för namnet. Waterclouds. Märket namngavs just för att produkterna har så lite vatten i sig som möjligt, och det är superbra. Men namnet Waterclouds får mig att associera till precis tvärtom, en produkt som har mycket vatten i sig. Moln fyllda med vatten liksom.

Pris: 130:-.

Sammanfattning: En mycket prisvärd inpackning utvecklad av svenska frisörer. Inpackningen tillhör PRO-serien och säljs bara på salonger. Jag tycker den gjorde precis det den utgav sig för att göra och jag kommer köpa den igen. En bra inpackning som kommer användas flitigt i sommar för att motverka det torra strandhår jag alltid får.

Waterclouds Ice Hair Mask får 4/5.

Back in the days

16 mars, 2010

strivectin-sd

När jag verkligen började bli helt absorberad av hudvård och rynkkrämer ungefär år 2003-2004 hörde jag ett rykte om en kräm som skulle göra under. Som skulle klara vad ingen kräm dessförinnan gjort och dessutom göra dig helt skrynkelfri. Såklart slängde jag in en beställning hos en kollega som skulle åka till USA och det var med stora förväntningar jag till och med bröt min semester för att åka till jobbet och hämta den. Jag smörjde och smörjde, men inga mirakel direkt. Men jag fick ett mail från Eleven som sa att de nu tagit in Strivectin-SD, alltså ögonkrämen. Och det gjorde att jag fick en liten flashback. Om hur besattheten började.

Fast jag skulle inte säga att jag är besatt av samma saker då som nu. Mitt mål är nu bara att ha en frisk och klar hy. Ja, kanske minimalt med skrynklor, men det är smällar man får ta. Fräsch helt enkelt. Jag vill se fräsch ut.

Finns det någon vänlig själ därute?

15 mars, 2010

Som har Chanel Particulere och tröttnat på den? Vill sälja den? Kontakta mig i bloggen isf, för jag får inte tag på den ute i handeln….

chanelspring

Jag vann!

15 mars, 2010

Weleda

Tro det eller ej, jag vann ett helt kit med Weledas produkter i fredags! Det gjorde mig faktiskt lycklig hela helgen.

I´m blessed.