Back in the days

strivectin-sd

När jag verkligen började bli helt absorberad av hudvård och rynkkrämer ungefär år 2003-2004 hörde jag ett rykte om en kräm som skulle göra under. Som skulle klara vad ingen kräm dessförinnan gjort och dessutom göra dig helt skrynkelfri. Såklart slängde jag in en beställning hos en kollega som skulle åka till USA och det var med stora förväntningar jag till och med bröt min semester för att åka till jobbet och hämta den. Jag smörjde och smörjde, men inga mirakel direkt. Men jag fick ett mail från Eleven som sa att de nu tagit in Strivectin-SD, alltså ögonkrämen. Och det gjorde att jag fick en liten flashback. Om hur besattheten började.

Fast jag skulle inte säga att jag är besatt av samma saker då som nu. Mitt mål är nu bara att ha en frisk och klar hy. Ja, kanske minimalt med skrynklor, men det är smällar man får ta. Fräsch helt enkelt. Jag vill se fräsch ut.

Lämna ett svar