Kosmedics testar: Waterclouds Ice Hair Mask

waterclouds

Den här inpackningen från svenska Waterclouds har nu testats. Den heter Ice Hair Mask och är en hårinpackning för alla hårtyper som behöver fukt och näring. Lite roligt är att det är en produkt som är utvecklad och tillverkad i Sverige. Det gillar vi.

Produkt: Waterclouds Ice Hair Mask.

Bäst: Att den är på tub (gillar inte att hålla på och sleva runt i en burk), har en riktigt god doft och att det verkligen känns som den ger håret fukt och näring. Håret blir verkligen silkeslent.

Sämst: Att det är lite roddigt att hålla på med plast eller handduk runt huvudet under verkningstiden. Jag tror inte man behöver det, men jag gjorde som det stod på tuben. Sen har jag lite svårt för namnet. Waterclouds. Märket namngavs just för att produkterna har så lite vatten i sig som möjligt, och det är superbra. Men namnet Waterclouds får mig att associera till precis tvärtom, en produkt som har mycket vatten i sig. Moln fyllda med vatten liksom.

Pris: 130:-.

Sammanfattning: En mycket prisvärd inpackning utvecklad av svenska frisörer. Inpackningen tillhör PRO-serien och säljs bara på salonger. Jag tycker den gjorde precis det den utgav sig för att göra och jag kommer köpa den igen. En bra inpackning som kommer användas flitigt i sommar för att motverka det torra strandhår jag alltid får.

Waterclouds Ice Hair Mask får 4/5.

Lämna ett svar