Nagelvård

scratch

För en många herrans år sedan, ungefär då Jesus började använda sandaler, jobbade jag hos en nagelskulptris. Det var mitt första riktiga jobb och jag lärde mig otroligt mycket. Såklart hur man byggde naglar i mängder av material, silikon och acryl men framförallt hur man vårdar sina naglar och gör en snygg manikyr. Det har jag fått stor användning av. Jag gör aldrig nagelförlängningar då jag tycker det försämrar nageln utan håller mig till korta välvårdade naglar. Men för att komma till poängen med inlägget så hittade jag under min tid på salongen min absoluta favorit inom nagelvård, Scratch Nailfood. Jag har sedan dess prövat massor med oljor och krämer fast ingen har gett så bra resultat som Nailfood. Jag kollade runt på nätet vart man kan köpa den och hittade den här. Så mitt tips är, skippa de där nästa fyra nagellacken du impulshandlar och lägg pengarna på Nailfood.

Du kommer inte bli besviken.

2 svar till “Nagelvård“

  1. Veronica skriver:

    Vad exakt är det den gör? Då jag ofta står med händerna i vatten blir mina naglar lätt torra, är Nailfood bra då? Eller är det något som ska få naglarna att växa snabbare?

  2. admin skriver:

    Oljan gör nagelbanden mjuka och fina och man slipper allt det där fnaset man lätt kan få kring nageln. Det som är så himla bra med den är att den verkar också på lång sikt, inte bara för stunden.

Lämna ett svar