Startsida / Om Kosmedics

Om Kosmedics

Vad är Kosmedics
Kosmedics är en informations- och forumsajt för människor som är intresserade av plastikkirurgi, medicinsk hudvård, skönhetsbehandlingar och estetisk tandvård. Kosmedics vänder sig till människor som är i begrepp att genomgå behandling eller ett ingrepp och som vill ha information kring detta.

En viktig del i beslutsprocessen
Vårt mål är att Kosmedics ska bli en självklar del i beslutsprocessen för blivande patienter och kunder så att de får den behandling eller hjälp som de eftersträvat. Genom att på ett lättöverkomligt sätt ge Kosmedics besökare den information, stöd samt ständigt uppdaterade nyheter hjälper vi våra besökare att med hjälp av vårt sökregister finna den behandling samt klinik eller salong som överensstämmer med besökarens önskemål.

Sök efter kliniker och behandlingar
Kosmedics tillhandahåller ett sökregister där den intresserade kan söka efter kliniker och salonger samt efter olika ingrepp. På Kosmedics finner man även information om olika ingrepp och behandlingar. Kosmedics reder ut begrepp och ger fakta kring de olika områdena. Här kan man läsa om hur de olika behandlingarna går till, man kan se före- och efterbilder samt ta del av tips och råd över vad man bör tänka på innan man genomgår sin behandling eller ingrepp.

Kosmedics dataregister är baserat på de kliniker och salonger i Sverige som har en egen hemsida. På hemsidan presenterar företaget den verksamhet man bedriver och det är utifrån den presentationen som Kosmedics kategoriserar de olika klinikerna och salongerna. Kosmedics gör således ingen bedömning i vad som kan vara det bästa för den enskilda patienten eller kunden. Kosmedics talar heller inte för eller emot någon särskild behandling eller metod. Syftet är att besökaren själv ska finna tillräckligt med information på sajten så att denne själv kan välja behandling, ingrepp, salong och klinik som överensstämmer med det som denne eftersträvar.

Vad tycker andra användare
Man har även en unik möjlighet att utbyta funderingar och erfarenheter med personer som befinner sig i liknande situation genom att interagera med andra Kosmedicbesökare i vårt diskussionsforum. I Kosmedics sökregister finns även ett betygsystem där patienter och klienter kan betygsätta de salonger som utfört deras behandling eller ingrepp. Betyget visas sedan i listningen av kliniker och salonger.